Over de 66.000 voor Hoekvrouw.nl

update 15 oktober 2011: thans over de 66.000

Zien is geloven, en hier zie ik het: de grote grens van 50.000 bezoekers is gepasseerd. Ruim, eigenlijk. Het doet me wat, belangstelling voor mijn blog. Ik weet nog hoe onzeker ik in het begin was. Gaandeweg ontdekte ik dat ik gewoon moest schrijven wat ik meemaakte. Wat dat het daarom ging, op een blog.

En dan is het extra fijn als het gelezen wordt.

Ik ben meer en meer de geschiedenis in gegaan, dat trekt me. Gisteren ontmoette ik een man van 70 jaar, die als een vorst in zijn sportschool stond. Hij vertelde me, dat Toepoel zijn oude trainer was. Toepoel! Een van Nederlands eerste bokskampioenen. Ik werd er helemaal blij van. Opeens was alles niet meer voorbij.  Maar dat is een ander stukje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *